top of page
Vyhledat

Sexuální magie u vás doma

V mé sociální bublině je docela běžné si dávat záměr do nějaké "vědomé práce" - ceremonie, masáže, rituálu, tance, poutě, terapie,...


Dnes jsem si znova zvědomila, že stejný léčivý a transformační potenciál má milování (s partnerem i sólo). Stejným způsobem se dostáváme do kontaktu s našim tělem, podvědomím, energií, emocemi, božstvím... Jsme otevření a zcitlivělí. Můžeme se dostat do změněného stavu vědomí. Samozřejmě pokud už trošku praktikujeme vědomé milování, neboli slow sex, kdy energii nestahujeme v pánvi, ale naopak ji necháváme volně proudit tělem. A nejdeme do sexu se záměrem rychle uvolnit potlačovaný vztek skrze rychlé vybití naší sexuální energie v podobě ejakulace u může a turbo stimulace klitorisu u žen.


A tak i do tohoto prožitku můžeme vložit záměr, který energie přirozeně následuje. A nemusí to být jen záměr týkající se vztahu. Záleží na nás, co si dovolíme. Zvu i vás do prozkoumávání Sexuální Magie. Stačí se před příštím spojením zastavit a vyslovit svůj záměr, procítit ho, nebo vytvořit jeden společný. A pak se uvolnit, následovat svou energii a potřeby, dýchat, nořit se a užívat si, vychutnávat, hrát si a pozorovat, záměr už neřešit, ale nechat ho pracovat. Může to být velmi mocná praxe.



bottom of page