top of page
Vyhledat

Následuješ své vnitřní VEDENÍ?  

Vstoupit na cestu vlastního vedení je jako naslouchat TICHÝM vnitřním hlasům, které nás navigují životem. Před časem jsem přestala poskytovat masáže mužů, které tvořily 80% mé práce. Jednoho dne mi mé tělo dalo jasný signál, že už to není má cesta. Tak jo. Poslechla jsem. Také jsem poslechla svůj pocit a nastoupila do 3 letého výcviku Somatic Experiencing, který stojí (pro mě tehdy) balík.



Můj diář byl najednou poloprázdný, vylézaly různé obavy, STRACH o obživu, o budoucnost. běží mi hlavou: "Je to sice krásné, že jdu cestou své energie a v souladu se sebou. Ale co budeme sakra jíst?"


Už jsem si ale zažila, jaké to bylo, když jsem uvěřila svému strachu a začala jednat v módu přežití a nastoupila do práce, která mě vůbec nebavila, byla velmi POD mou HODNOTU a tak se mnou bylo jednáno. A byly to těžké časy.


Ale na druhou stranu to byla skvělá zkušenost pro to, abych už rozeznala, jestli je to to boží vedení nebo energie strachu. Ta totiž nevede, ale vytváří tlak, stahuje a zužuje. Vedení vnímám uvolněně a jako ROZŠIŘUJÍCÍ, jemné a JASNÉ.


Nemá to (aspoň pro zatím) žádný happy end. Prostě e snažím být v sobě, naslouchat si, pracovat na sobě, studovat, cvičit, rozvíjet různé projekty na papíře i v realitě, být v přírodě, spojovat se se sebou a svými dary a být sama sobě věrná. Moc mi pomáhá být spojená s tělem, protože odtud můžeme cítit ono vedení a podporu.


Tak dělám, to co mi jednotlivé dny přináší. Jsem BDĚLÁ k různým impulzům, větám, které někde uslyším a jdu za tím, co mě ZVEDNE ze židle. Věřím, že to je to "správné".


V hlavě často slyšíme vnitřního kritika, hlasy nesebedůvěry a různé formy vlastní sabotáže a musů. Proto mi dává smysl se více a více vracet do TĚLA A PŘÍTOMNOSTI - tancem, cvičením, dotykem, meditací, zaměřením pozornosti dovnitř, saunou, otužováním, sebepéčí, vědomým dechem,.... Máme mnoho možností.


Nebylo to pro mě vždy jednoduché, ale VĚŘÍM V SEBE. Věřím v každého z nás, že můžeme žít v NAPLNĚNÍ, radosti, hojnosti, dělat, co je naše a žít v SOULADU se svými DARY A TALENTY. V souladu sami se sebou a okolím.


Jak a kde cítíš své vedení TY? Daří se ti ho následovat? Co ti v tom POMÁHÁ?


Děkuji

bottom of page